29.11.2011 

2012 iF ürün tasarımı ödülünün sahibi: Toyota Material Handling Europe’un BT Optio L serisi  

Toyota Material Handling Europe’un sürekli olarak inovasyona, kaliteye, güvenliğe ve sürdürülebilirliğe odaklandığının bir kanıtı

Order Picker ailesinin bir üyesi olan BT Optio L-serisi, 2012 yılı iF ürün tasarımı ödülünü almıştır. iF ürün tasarım ödülü, ödüllü tasarımlar için 58 yıldır uluslararası düzeyde kabul gören bir tanımlamadır ve iF markası tasarım konusunda olağanüstü başarılar için bir sembol halini almıştır

TMHE firmasının düşük seviyeli siparişlerin toplanması için geliştirdiği yeni sipariş toplayıcı serisi olan BT Optio L- serisi, yarışmaya “Özel Araçlar / İnşaat / Tarım” kategorisinde katılmış ve 2923 aday arasından iF ürün tasarım ödülünü almaya hak kazanmıştır. Değerlendirme kriterleri arasında tasarım kalitesi, malzeme seçimi, inovasyon derecesi, çevre üzerindeki etki, güvenlik, işlevsellik ve ergonomi gibi hususlar vardır. BT Optio L-serisi sipariş toplayıcılar, mükemmel bir ergonomi ve dolayısıyla operatör için en az stres amacıyla olabilecek en iyi çalışma koşullarını sağlamak için bir Rahat Operatör Konsepti çerçevesinde geliştirilmiştir.
 

 TMHE bünyesinde pazarlama ve stratejik planlamadan sorumlu başkan yardımcısı Jonas Tornerefelt,  “Toyota Material Handling Europe olarak bizler, daima inovasyon konusuna net bir şekilde odaklandık. Pazara yeni ürünler ve çözümler sunarken müşterilerimizle birlikte çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz” diyor. “Müşterilerimizden gelen geri bildirimler sayesinde onların, yüksek performanstan düşük işletme maliyetlerine kadar uzanan tüm taleplerini ve çevre üzerinde en az etki ve azami sosyal sorumluluk şeklindeki kritik gerekliliği karşılamak için ürünlerimizi sürekli iyileştiriyoruz.”

Bu, TMHE’ye ait yeni bir ürününün ilk kez takdir edilmesi değildir. 2009 yılında hem BT Levio elektrikli transpalet hem de Toyota Traigo 48 elektrikli forklift iF ürün tasarımı ödüllerini almıştır. Magnus Oliveira Andersson liderliğindeki TMHE Ürün Tasarım Merkezi, nihai kullanıcıların ihtiyaçlarını baz alarak işlevsel ve estetik talepleri birlikte karşılayan mantıklı ve yenilikçi tasarım çözümleri geliştirmeyi hedeflemektedir.

 

 

Yazdır
BT Optio L wins If product design award
Daha fazla bilgi icin

 BT Optio L-Serisi hakkında

Daha fazlası

Toyota ürün yelpazesi

İletişim

Fırat Raf ve İstif Makinaları San. Tic. Ltd Şti.

 

Haramidere San. Sitesi K-1 Blok No: 215 Beylikdüzü – İstanbul Türkiye

+90 212 422 20 15-16(pbx)

+90 212 422 20 17

e-mail:info@firatistif.com.tr